Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in BaarnInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Baarn

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Baarn? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Baarn en omgeving, zoals in Baarn en Lage Vuursche. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amersfoort. Op minder dan 25 minuten rijden van Baarn.

Inspiratiewinkel Amersfoort Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Baarn?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Baarn van natuursteen

Grafstenen Baarn

2
Grafstenen en grafmonumenten in Baarn van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Baarn van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Baarn

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Baarn van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Baarn van brons

Grafmonument Baarn

7
Grafstenen en grafmonumenten in Baarn van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Baarn van glas

Grafsteen Baarn

“Het eindresultaat is prachtig“

Geachte Jeroen, Wat is het grafje mooi geworden, wat straalt het rust uit! Wat zijn we hier ontzettend blij mee, van het voorjaar gaan we het mooi aankleden met lage plantjes. Zodra het af is stuur ik je een foto toe. Nogmaals ontzettend bedankt! Ook namens me ouders. Zeer hartelijke groet uit Baarn

April 2024
Baarn

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

April 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

April 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

April 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

April 2024
Woerden

Veelgestelde vragen

Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Baarn?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Baarn

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Baarn maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Baarn Algemene Begraafplaats Baarn

Algemene Begraafplaats Baarn

Deze begraafplaats ligt ingeklemd tussen de spoorbaan, Wijkamplaan en de Lepelaarstraat. De ingang is aan de Wijkamplaan. Kindergraven zijn bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en er zijn 2 soorten kindergraven, algemene kindergraven en familie-kindergraven. Het is een ruim opgezette en fraai gelegen begraafplaats, met veel groen en een parkachtige uitstraling.

Wijkamplaan
3742 WP Baarn

Grafstenen Algemene Begraafplaats Baarn

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Baarn

grafsteen Baarn Rooms Katholieke kerkhof Baarn
Grafmonument Baarn Rooms Katholieke kerkhof Baarn
Grafmonumenten Baarn Rooms Katholieke kerkhof Baarn 1

Rooms Katholieke kerkhof Baarn

Het kerkhof is altijd open en ligt aan de achterzijde van de H. Nicolaaskerk, onderdeel van de HH. Martha en Mariaparochie. Het makkelijkst kunt u via de Johannes Vermeerlaan of de Paulus Potterlaan aan de zijkant van de kerk de begraafplaats bereiken. Bezoekers kunnen lopen of met rolstoel het terrein betreden, maar het is niet toegankelijk voor fietsers. Op het kerkhof zijn drie waterkranen en meerdere gieters aanwezig waar mensen gebruik van kunnen maken om het graf te onderhouden. Voor kindergraven zijn liggende grafzerken/grafmonumenten en staande grafstenen toegestaan. De beheerder van het kerkhof is de heer P.J.F. van der Kruijf.

Kerkstraat
3741 AJ Baarn
grafmonument Lage Vuursche Hoge Vuursche
Grafstenen Lage Vuursche Hoge Vuursche
Grafsteen Lage Vuursche Hoge Vuursche 1

Hoge Vuursche Lage Vuursche

De Nederlands Hervormde Begraafplaats Hoge Vuurseweg is een kerkhof aan de gelijknamige straat in Lage Vuursche die behoort tot de Stulpkerk. De begraafplaats werd in 1790 aangelegd, nadat de grafruimte in de kerk opraakte

Hoge Vuurseweg
3749 AB Lage Vuursche