Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in BunschotenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Bunschoten

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Bunschoten? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Bunschoten en omgeving, zoals in Bunschoten Spakenburg;Bunschoten, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Eemdyk. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amersfoort. Op minder dan 20 minuten rijden van Bunschoten.

Inspiratiewinkel Amersfoort Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Bunschoten?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Bunschoten van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Bunschoten van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Bunschoten van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Bunschoten

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Bunschoten van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Bunschoten van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Bunschoten van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Bunschoten van glas

Grafstenen van glas

“Het is heel mooi geworden“

We willen u laten weten dat we erg tevreden zijn over het graf van onze dochter. Het is heel mooi geworden. Heel erg bedankt voor uw werkzaamheden

Juni 2024
Bunschoten

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Juni 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Juni 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Juni 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Juni 2024
Woerden

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Bunschoten

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Bunschoten maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Bunschoten-Spakenburg De Akker

De Akker Bunschoten-Spakenburg

De nieuwe begraafplaats, die vijf hectare groot is, vormt een herkenbaar groen element in de oostelijke dorpsrand. Deze begraafplaats ligt op een rustige locatie. De begraafplaats wordt onderhouden door de gemeente.

De Akkerweg
3751 LV Bunschoten-Spakenburg

Grafstenen De Akker Bunschoten-Spakenburg

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op De Akker Bunschoten-Spakenburg

grafsteen Bunschoten-Spakenburg Gemeentelijke begraafplaats Memento Mori

Gemeentelijke begraafplaats Memento Mori Bunschoten-Spakenburg

Naast de Stadsweiden ligt de historische begraafplaats Memento Mori. Vanaf de jaren ’60-70 werden er op alle graven grafdekkingen geplaatst. Dit gebied is rijk aan groen en is daarmee ook bepalend voor de rustieke, landelijke sfeer. De begraafplaats wordt onderhouden door de gemeente.

Bikkersweg
3752WV Bunschoten-Spakenburg

Grafstenen Gemeentelijke begraafplaats Memento Mori Bunschoten-Spakenburg

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Gemeentelijke begraafplaats Memento Mori Bunschoten-Spakenburg