Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in CulemborgInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Culemborg

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Culemborg? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Culemborg en omgeving. Kom langs in onze winkel in Culemborg.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Culemborg?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Culemborg van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Culemborg van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Culemborg van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Culemborg

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Culemborg van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Culemborg van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Culemborg van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Culemborg van glas

Grafstenen van glas

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Mei 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Mei 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Mei 2024
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Culemborg

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Culemborg maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Culemborg Oude hervormde
Grafstenen Culemborg Oude hervormde
Grafsteen Culemborg Oude hervormde 1

Oude hervormde Culemborg

Achterweg
4101 NW Culemborg
grafsteen Culemborg Plantagehof

Plantagehof Culemborg

In Culemborg liggen een aantal begraafplaatsen bij elkaar aan de Achterweg. De van elkaar door beplanting gescheiden begraafplaatsen liggen tegen elkaar aan en vormen zodoende ook één complex.Op enkele gedeeltes van het begraafplaatscomplex liggen oorlogsgraven, allen daterend uit de Tweede Wereldoorlog. Ook zijn er enkele grafmonumenten te vinden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van deze oorlog. Behalve grafmonumenten en grafstenen welke zowel op de oorlogsgraven als op de particuliere graven staan, zijn er ook verschillende mogelijkheden om asbussen of sierurn te bewaren in een colombarium of in een urnengraf. Op een urnengraf mag een grafsteen of grafmonument geplaatst worden.

Achterweg
4101 NW Culemborg

Grafstenen Plantagehof Culemborg

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Plantagehof Culemborg