Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in De Fryske MarrenInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio De Fryske Marren? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente De Fryske Marren en omgeving, zoals in Akmarijp, Akmaryp, Aldegea, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Dyken, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Goingaryp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Nyehaske, Nyemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwster Nyega, Ouwster-Nijega, Ouwsterhaule, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Johannesga, Sint Nicolaasga, Sintjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, St Nicolaasga, Terherne, Terhorne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel en Wyckel. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Joure. Op minder dan 5 minuten rijden van De Fryske Marren.

Inspiratiewinkel Joure Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in De Fryske Marren?

1
Grafstenen en grafmonumenten in De Fryske Marren van natuursteen

Grafstenen De Fryske Marren

2
Grafstenen en grafmonumenten in De Fryske Marren van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in De Fryske Marren van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in De Fryske Marren

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in De Fryske Marren van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in De Fryske Marren van brons

Grafmonument De Fryske Marren

7
Grafstenen en grafmonumenten in De Fryske Marren van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in De Fryske Marren van glas

Grafsteen De Fryske Marren

“Gevoel van zorgzaamheid“

Dag Marco. Hierbij willen we jou en jullie als bedrijf bedanken voor alle zorg en inzet tijdens het hele traject. We zijn ontzettend blij dat het jullie gelukt is om voor zijn verjaardagsdatum de steen te plaatsen. We zijn er heel blij mee, het voelt heel goed. Hulde ook aan de plaatsers, alleen al het feit dat ze beide rozen zo weer op het graf neergelegd hebben, getuigt voor ons van gevoel van zorgzaamheid. Dank voor alles! Warme groet

Juni 2022
Ooststellingwerf

“wij hadden er meteen een goed gevoel over“

Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor het plaatsen van het gedenkteken op het graf van onze overleden zoon. Het is echt heel mooi geworden, wij zijn erg blij, dat we voor een foto hebben gekozen. U hebt het prachtig ontworpen. Ook onze andere twee kinderen vinden het erg mooi geworden. Ik wil Jeroen ook nog bedanken voor uw vriendelijke, gemoedelijke en geruststellende benadering bij ons bezoek aan u; wij hadden er meteen een goed gevoel over. Dank u wel.

Juni 2022
Leeuwarden

“Hallo Geert,“

In de vaas heb ik kunstbloemen staan. Dat is omdat ik niet dichtbij woon ik probeer wel 1x in de maand te gaan, maar als je verse bloemen neerzet dan dan zijn ze na een week verlept en dat vind ik er niet uitzien. Je gaf aan dat je het graf nog niet met beplanting hebt gezien. De eerste foto is in de zomer vorig jaar. Zomerbloeiers in het plantvak en je ziet ook de grassen goed. De tweede foto is in de herfst, grassen nog groter en herfstbloemen in de vaas. En ik heb bollen geplant in het plantvak daarom zie je nu niets. Chester het graf heb ik ook een vogelhuisje van Cortenstaal . De volgende foto is nu sinds net. Daar zie je de buizerd goed. En ik moet wel zeggen ik moet de grassen op nieuw doen. Toen jullie het gedenkteken kwamen ophalen zijn de grassen wel in de grond gezet, maar nu met het terugplaatsen is het niet helemaal meer zoals het was. Maar dat geeft niet. Ik haal ze er uit en ik zet er nieuwe in. Bij de 4de foto kun je zoals het nu is goed zien. Omdat het over de 30 graden was toen ik er was heb ik nog geen bloemen er in gezet in het voorste plantvak. Daar staan nu wat vogeltjes van Cortenstaal die ik online heb gekocht. Die had ik al die stonden los tegen de verharde boomstam aan. En zijn keurig terug gezet. Het graf is echt een blikvanger als je er naar toe loopt. Kleurig en toch rustig. Heel mooi! Dank je wel. Mochten mensen info willen hebben over de kunstbloemen kan je ze altijd met mij laten mailen. Dank je wel voor je werk en aandacht. Groetjes Annemarie Thompson P.S. Mijn zussen vinden het ook super mooi, eigenlijk iedereen die op bezoek komt bij het graf.

Juni 2022

“Beste Geert,“

Dit is wat ik wilde delen; ik heb voor mijn vriend een zwerfkei uitgezocht en daar een mooi herdenkingstuintje van gemaakt met mijn eigen ideeën en hulp van Geert.. Ben zeer tevreden en dankbaar hoe Geert heeft geholpen dit tot uitvoer te brengen. Ook het plaatsen van de steen is met alle respect gedaan. Er moesten gaatjes geboord worden om vogeltjes te plaatsen. Het zaagsel op de steen en grond werd netjes weggewerkt. daar de waterkraan dicht was, hebben ze hun eigen waterfles leeggegoten zodat ik de steen er in kon leggen en een waterbadje had voor de vogels. Het zijn de kleine dingen die het doen! Anita

Juni 2022

“Blijvende mooie herinnering“

Hierbij wil ik laten weten, dat ik heel tevreden ben over het gedenkteken. Het is voor mij een ankerpunt waar ik naar toe kan gaan. Bedankt voor de uitvoering. Groetjes Anneke sieracki

Juni 2022

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van De Fryske Marren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van De Fryske Marren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Akmarijp Begraafplaats Eagmaryp / Akmarijp
Grafstenen Akmarijp Begraafplaats Eagmaryp / Akmarijp
Grafsteen Akmarijp Begraafplaats Eagmaryp / Akmarijp 1

Begraafplaats Eagmaryp / Akmarijp

Op de begraafplaats staat sinds 1844 een houten klokkestoel.

Fjildwei
8541 AC Akmarijp
grafsteen Bakhuizen RK Kerkhof Sint Odulphusparochie Bakhuzen / Bakhuizen
Grafmonument Bakhuizen RK Kerkhof Sint Odulphusparochie Bakhuzen / Bakhuizen
Grafmonumenten Bakhuizen RK Kerkhof Sint Odulphusparochie Bakhuzen / Bakhuizen 1

RK Kerkhof Sint Odulphusparochie Bakhuzen / Bakhuizen

Sint Odulphusstraat
8574 SZ Bakhuizen
grafmonument Balk R.K. Kerkhof Balk
Grafstenen Balk R.K. Kerkhof Balk
Grafsteen Balk R.K. Kerkhof Balk 1

R.K. Kerkhof Balk

Ingang van de Sint-Ludgeruskerk zit aan de Raadhuisstraat nummer 42. Deze kerk staat aan het water De Luts. Het kerkhof is ruim opgezet en de grafstenen en grafmonumenten zijn te bereiken via de diverse looppaden.

Ludgerusstraat
8561 BN Balk
grafmonumenten Bantega Begraafplaats Bantegea / Bantega
Grafmonument Bantega Begraafplaats Bantegea / Bantega
Grafmonumenten Bantega Begraafplaats Bantegea / Bantega 1

Begraafplaats Bantegea / Bantega

Middenweg
8538RC Bantega
grafstenen Broek Kerkhof De Broek
Grafstenen Broek Kerkhof De Broek
Grafsteen Broek Kerkhof De Broek 1

Kerkhof De Broek

It Noard
8512 AB Broek
grafsteen Delfstrahuizen Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen
Grafmonument Delfstrahuizen Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen
Grafmonumenten Delfstrahuizen Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen 1

Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen

Marwei
8508 RG Delfstrahuizen
grafmonument Dijken Begraafplaats Langwar / Langweer Diken / Dijken
Grafstenen Dijken Begraafplaats Langwar / Langweer Diken / Dijken
Grafsteen Dijken Begraafplaats Langwar / Langweer Diken / Dijken 1

Begraafplaats Langwar / Langweer Diken / Dijken

Nummer
8528 DT Dijken
grafmonumenten Doniaga Begraafplaats Dunegea / Doniaga
Grafmonument Doniaga Begraafplaats Dunegea / Doniaga
Grafmonumenten Doniaga Begraafplaats Dunegea / Doniaga 1

Begraafplaats Dunegea / Doniaga

Wielwei
8516 DD Doniaga
grafstenen Echten Begraafplaats Ychten / Echten
Grafstenen Echten Begraafplaats Ychten / Echten
Grafsteen Echten Begraafplaats Ychten / Echten 1

Begraafplaats Ychten / Echten

Hoofdweg
8537 SE Echten
grafsteen Eesterga Begraafplaats Jistergea / Eesterga
Grafmonument Eesterga Begraafplaats Jistergea / Eesterga
Grafmonumenten Eesterga Begraafplaats Jistergea / Eesterga 1

Begraafplaats Jistergea / Eesterga

Straatweg
8534 WB Eesterga
grafmonument Elahuizen Begraafplaats Ealahuzen / Elahuizen
Grafstenen Elahuizen Begraafplaats Ealahuzen / Elahuizen
Grafsteen Elahuizen Begraafplaats Ealahuzen / Elahuizen 1

Begraafplaats Ealahuzen / Elahuizen

Tsjerkewei
8581 KB Elahuizen
grafmonumenten Follega Begraafplaats Follegea / Follega
Grafmonument Follega Begraafplaats Follegea / Follega
Grafmonumenten Follega Begraafplaats Follegea / Follega 1

Begraafplaats Follegea / Follega

Midden op deze idyllische begraafplaats staat een bijzondere klokkenstoel. De in een cirkel aangelegde begraafplaats is omgeven door water en ligt in fraai open landschap.

Straatweg
8535WG Follega
grafstenen Goingarijp Begraafplaats Goaiïngaryp / Goingarijp
Grafstenen Goingarijp Begraafplaats Goaiïngaryp / Goingarijp
Grafsteen Goingarijp Begraafplaats Goaiïngaryp / Goingarijp 1

Begraafplaats Goaiïngaryp / Goingarijp

It Hôf
8511 AG Goingarijp
grafsteen Harich Algemene Begraafplaats Harich / Balk

Algemene Begraafplaats Harich / Balk

Tsjerkepaed
8571RS Harich

Grafstenen Algemene Begraafplaats Harich / Balk

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Algemene Begraafplaats Harich / Balk

grafmonument Harich Kerkhof Harich
Grafstenen Harich Kerkhof Harich
Grafsteen Harich Kerkhof Harich 1

Kerkhof Harich

Stinsenwei
8571 RJ Harich
grafmonumenten Haskerhorne Begraafplaats Haskerhoarne / Haskerhorne
Grafmonument Haskerhorne Begraafplaats Haskerhoarne / Haskerhorne
Grafmonumenten Haskerhorne Begraafplaats Haskerhoarne / Haskerhorne 1

Begraafplaats Haskerhoarne / Haskerhorne

Haulsterweg
8506 BH Haskerhorne
grafstenen Joure Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure
Grafstenen Joure Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure
Grafsteen Joure Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure 1

Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure

Op de begraafplaats staat een kerktoren uit de 14e eeuw. Deze kerktoren is aangeduid als Rijksmonument.

Koningin Julianalaan
8501 HL Joure
grafsteen Joure Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure
Grafmonument Joure Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure
Grafmonumenten Joure Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure 1

Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure

Geert Knolweg
8501 MK Joure
grafmonument Joure RK Begraafplaats De Jouwer / Joure
Grafstenen Joure RK Begraafplaats De Jouwer / Joure
Grafsteen Joure RK Begraafplaats De Jouwer / Joure 1

RK Begraafplaats De Jouwer / Joure

Professor Titus Brandsmaweg
8501 GC Joure
grafmonumenten Langweer Begraafplaats Langwar / Langweer
Grafmonument Langweer Begraafplaats Langwar / Langweer
Grafmonumenten Langweer Begraafplaats Langwar / Langweer 1

Begraafplaats Langwar / Langweer

Appelhôf
8525 GL Langweer
grafstenen Langweer Kerkhof Langwar / Langweer
Grafstenen Langweer Kerkhof Langwar / Langweer
Grafsteen Langweer Kerkhof Langwar / Langweer 1

Kerkhof Langwar / Langweer

Oasingaleane
8525 EL Langweer
grafsteen Legemeer Begraafplaats Legemar / Legemeer
Grafmonument Legemeer Begraafplaats Legemar / Legemeer
Grafmonumenten Legemeer Begraafplaats Legemar / Legemeer 1

Begraafplaats Legemar / Legemeer

Legemeersterweg
8527 DS Legemeer
grafmonument Lemmer Begraafplaats Lemmer
Grafstenen Lemmer Begraafplaats Lemmer
Grafsteen Lemmer Begraafplaats Lemmer 1

Begraafplaats Lemmer

Straatweg
8531PZ Lemmer
grafmonumenten Lemmer Oude Begraafplaats Lemmer
Grafmonument Lemmer Oude Begraafplaats Lemmer
Grafmonumenten Lemmer Oude Begraafplaats Lemmer 1

Oude Begraafplaats Lemmer

Straatweg
8531 HE Lemmer
grafstenen Mirns Begraafplaats Murns / Mirns
Grafstenen Mirns Begraafplaats Murns / Mirns
Grafsteen Mirns Begraafplaats Murns / Mirns 1

Begraafplaats Murns / Mirns

Murnserdyk
8573WN Mirns
grafsteen Nijemirdum Begraafplaats Nijemardum / Nijemirdum
Grafmonument Nijemirdum Begraafplaats Nijemardum / Nijemirdum
Grafmonumenten Nijemirdum Begraafplaats Nijemardum / Nijemirdum 1

Begraafplaats Nijemardum / Nijemirdum

Lyklamawei
8566JL Nijemirdum
grafmonument Oldeouwer Begraafplaats Alde Ouwer / Oldeouwer
Grafstenen Oldeouwer Begraafplaats Alde Ouwer / Oldeouwer
Grafsteen Oldeouwer Begraafplaats Alde Ouwer / Oldeouwer 1

Begraafplaats Alde Ouwer / Oldeouwer

Op de begraafplaats staat een klokkenstoel uit de 17e eeuw.

Jetze Veldstraweg
8515CP Oldeouwer
grafmonumenten Oosterzee Begraafplaats Eastersee / Oosterzee
Grafmonument Oosterzee Begraafplaats Eastersee / Oosterzee
Grafmonumenten Oosterzee Begraafplaats Eastersee / Oosterzee 1

Begraafplaats Eastersee / Oosterzee

Beukenlaan
8536 TK Oosterzee
grafstenen Oudega (DFM) Kerkhof Aldegea/Oudega Gem. De Friese Meren
Grafstenen Oudega (DFM) Kerkhof Aldegea/Oudega Gem. De Friese Meren
Grafsteen Oudega (DFM) Kerkhof Aldegea/Oudega Gem. De Friese Meren 1

Kerkhof Aldegea/Oudega Gem. De Friese Meren Oudega (DFM)

Aldewei
8582 KX Oudega (DFM)
grafsteen Oudehaske Begraafplaats Âldehaske / Oudehaske
Grafmonument Oudehaske Begraafplaats Âldehaske / Oudehaske
Grafmonumenten Oudehaske Begraafplaats Âldehaske / Oudehaske 1

Begraafplaats Âldehaske / Oudehaske

De ingang van de begraafplaats bevindt zich aan de Badweg.

De Hoge Bouwen
8465 PW Oudehaske
grafmonument Oudehaske Crematorium HaskerPoort

Crematorium HaskerPoort Oudehaske

Haskerpoarte
8465 HP Oudehaske
grafmonumenten Oudemirdum Protestantse Begraafplaats De Fontein
Grafstenen Oudemirdum Protestantse Begraafplaats De Fontein
Grafsteen Oudemirdum Protestantse Begraafplaats De Fontein 1

Protestantse Begraafplaats De Fontein Oudemirdum

Kerkstraat
8567 JE Oudemirdum
grafstenen Ouwster-Nijega Begraafplaats Ousternijegea / Ouwster-Nijega
Grafmonument Ouwster-Nijega Begraafplaats Ousternijegea / Ouwster-Nijega
Grafmonumenten Ouwster-Nijega Begraafplaats Ousternijegea / Ouwster-Nijega 1

Begraafplaats Ousternijegea / Ouwster-Nijega

Jetze Veldstraweg
8514 CN Ouwster-Nijega
grafsteen Ouwsterhaule Kerkhof Ousterhaule / Ouwsterhaule
Grafstenen Ouwsterhaule Kerkhof Ousterhaule / Ouwsterhaule
Grafsteen Ouwsterhaule Kerkhof Ousterhaule / Ouwsterhaule 1

Kerkhof Ousterhaule / Ouwsterhaule

Jetze Veldstraweg
8513 CK Ouwsterhaule
grafmonument Rotstergaast Kerkhof Rotstergaast
Grafmonument Rotstergaast Kerkhof Rotstergaast
Grafmonumenten Rotstergaast Kerkhof Rotstergaast 1

Kerkhof Rotstergaast

Schoterweg
8462 TE Rotstergaast
grafmonumenten Rottum Begraafplaats Rottum
Grafstenen Rottum Begraafplaats Rottum
Grafsteen Rottum Begraafplaats Rottum 1

Begraafplaats Rottum

Binnendyk
8461 LD Rottum
grafstenen Scharsterbrug Begraafplaats Skarsterbrêge / Scharsterbrug
Grafmonument Scharsterbrug Begraafplaats Skarsterbrêge / Scharsterbrug
Grafmonumenten Scharsterbrug Begraafplaats Skarsterbrêge / Scharsterbrug 1

Begraafplaats Skarsterbrêge / Scharsterbrug

Hollandiastraat
8517 HE Scharsterbrug
grafsteen Sint Nicolaasga Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga
Grafstenen Sint Nicolaasga Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga
Grafsteen Sint Nicolaasga Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga 1

Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

C. Faberleane
8521 HA Sint Nicolaasga
grafmonument Sint Nicolaasga Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga
Grafmonument Sint Nicolaasga Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga
Grafmonumenten Sint Nicolaasga Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga 1

Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

Omloop
8521 KE Sint Nicolaasga
grafmonumenten Sint Nicolaasga RK Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga
Grafstenen Sint Nicolaasga RK Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga
Grafsteen Sint Nicolaasga RK Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga 1

RK Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

Kerkstraat
8521 JZ Sint Nicolaasga
grafstenen Sintjohannesga Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga
Grafmonument Sintjohannesga Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga
Grafmonumenten Sintjohannesga Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga 1

Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga

Kerkhoflaan
8464 VL Sintjohannesga
grafsteen Sloten Algemene Begraafplaats Sleat / Sloten
Grafstenen Sloten Algemene Begraafplaats Sleat / Sloten
Grafsteen Sloten Algemene Begraafplaats Sleat / Sloten 1

Algemene Begraafplaats Sleat / Sloten

Varleane
8556AL Sloten
grafmonument Sloten NH Begraafplaats Sleat / Sloten
Grafmonument Sloten NH Begraafplaats Sleat / Sloten
Grafmonumenten Sloten NH Begraafplaats Sleat / Sloten 1

NH Begraafplaats Sleat / Sloten

Kerksteeg
8556AA Sloten
grafmonumenten Sondel Begraafplaats Sondel
Grafstenen Sondel Begraafplaats Sondel
Grafsteen Sondel Begraafplaats Sondel 1

Begraafplaats Sondel

Beuckenswijkstraat
8565 GN Sondel
grafstenen Terherne Begraafplaats Terhorne / Terherne
Grafmonument Terherne Begraafplaats Terhorne / Terherne
Grafmonumenten Terherne Begraafplaats Terhorne / Terherne 1

Begraafplaats Terhorne / Terherne

Buorren
8493 LG Terherne
grafsteen Terkaple Begraafplaats Terkaple
Grafstenen Terkaple Begraafplaats Terkaple
Grafsteen Terkaple Begraafplaats Terkaple 1

Begraafplaats Terkaple

Tsjerkepôle
8542 AT Terkaple
grafmonument Teroele Begraafplaats Teroele
Grafmonument Teroele Begraafplaats Teroele
Grafmonumenten Teroele Begraafplaats Teroele 1

Begraafplaats Teroele

Troelstraweg
8524DK Teroele
grafmonumenten Tjerkgaast Begraafplaats Tjerkgaast / Tsjerkgaast
Grafstenen Tjerkgaast Begraafplaats Tjerkgaast / Tsjerkgaast
Grafsteen Tjerkgaast Begraafplaats Tjerkgaast / Tsjerkgaast 1

Begraafplaats Tjerkgaast / Tsjerkgaast

Gaestdyk
8522 MX Tjerkgaast
grafstenen Wijckel Begraafplaats Wijckel / Wikel
Grafmonument Wijckel Begraafplaats Wijckel / Wikel
Grafmonumenten Wijckel Begraafplaats Wijckel / Wikel 1

Begraafplaats Wijckel / Wikel

Menno van Coehoornweg
8563 AD Wijckel