Vandaag is onze winkel open

Grafstenen in DelftInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Delft? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Delft en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Rotterdam. Op minder dan 25 minuten rijden van Delft.

Inspiratiewinkel Rotterdam Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Delft?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Delft van natuursteen

Grafstenen Delft

2
Grafstenen en grafmonumenten in Delft van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Delft van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Delft

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Delft van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Delft van brons

Grafmonument Delft

7
Grafstenen en grafmonumenten in Delft van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Delft van glas

Grafsteen Delft

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

December 2023
Schoonhoven

“onder de indruk van het liefdevolle vakwerk.“

Gister is de steen geplaatst. We zijn ontzettend onder de indruk van het liefdevolle vakwerk. Het is prachtig geworden. Jullie zijn er perfect in geslaagd om dat wat we in ons hoofd hadden te maken. Heel erg bedankt voor alles!

December 2023
Krimpenerwaard

“goede en professionele begeleiding“

De afgelopen dagen hebben de kinderen en ikzelf het gedenkteken bekeken en we vinden allen het gedenkteken erg mooi en geheel naar onze wensen. Wij willen u ook bedanken voor de goede en professionele begeleiding van uw bedrijf bij de keuze en het ontwerp. Met vriendelijke groet,

December 2023
Oud-beijerland

“ Veel mooie reacties“

Het gedenkteken voor onze dochter ziet er prachtig uit. De steen, de glasplaat met tekst en de parels in de rivier vormen een mooi geheel. Heel veel dank dat we samen met Den Hollandsche dit ontwerp hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het advies bij de materiaal keuze en het maken en plaatsen van het gedenkteken. Veel mooie reacties gehad van vrienden en kennissen over het gedenkteken. Inmiddels al een jaar geleden dat ze stierf. Het blijft nog erg onwerkelijk. Op deze manier hebben we haar een mooie plek gegeven om te gedenken.

December 2023
Den haag

“heel mooi geworden.“

Wij zijn donderdag meteen na schooltijd gaan kijken en vinden het heel mooi geworden.

December 2023
Papendrecht

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Delft

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Delft maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Delft Begraafplaats Iepenhof

Begraafplaats Iepenhof Delft

Hoflaan
2616 AA Delft

Grafstenen Begraafplaats Iepenhof Delft

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Iepenhof Delft

grafsteen Delft Jaffa
Grafmonument Delft Jaffa
Grafmonumenten Delft Jaffa 1

Jaffa Delft

De algemene begraafplaats Jaffa is de oudste begraafplaats van Delft. In 1868 is de begraafplaats aangelegd als een particuliere begraafplaats; in 1874 is deze overgenomen door de gemeente Delft. In hetzelfde jaar nam Jaffa de functie over van de toenmalige begraafplaats de Haagpoort (ter plaatse van het Kalverbos). Het ontwerp is gebaseerd op de Engelse landschapsstijl wat de parkachtige sfeer van de begraafplaats verklaart.

Jaffalaan
2628 BX Delft