Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in EemnesInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Eemnes

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Eemnes? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Eemnes en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Amersfoort. Op minder dan 25 minuten rijden van Eemnes.

Inspiratiewinkel Amersfoort Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Eemnes?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Eemnes van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Eemnes van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Eemnes van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Eemnes

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Eemnes van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Eemnes van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Eemnes van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Eemnes van glas

Grafstenen van glas

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Juni 2024
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

Juni 2024
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

Juni 2024
Houten

“precies zoals op de tekening“

Vorige week is het gedenkteken van mijn man Hans van Velzen geplaatst. Ik wil u even laten weten dat het er heel mooi uit ziet en dat het precies is zoals het er op de tekening uitziet.

Juni 2024
Woerden

“We zijn erg tevreden met het resultaat.“

afgelopen weekend hebben we de steen bekeken. We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is helemaal geworden wat we van te voren gedacht hadden. De letters komen in het echt mooier en duidelijker over dan op de foto's of voorbeelden is weer te geven.

Juni 2024
Zeist

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Eemnes

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Eemnes maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Eemnes Eemnes

Eemnes

De gemeentelijke begraafplaats in Eemnes beschikt over een aula voor bijvoorbeeld de uitvaartplechtigheid. Ook zijn er verschillende soorten graven, waaronder een algemeen graf en urnengraf. Eemnes heeft geen eigen crematorium, maar biedt wel plaats voor asbestremming. Deze begraafplaats is rijk aan groen.

Laarderweg
3755AM Eemnes

Grafstenen Eemnes

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Eemnes

grafsteen Eemnes Eemnes RK (St Nicolaaskerk)
Grafmonument Eemnes Eemnes RK (St Nicolaaskerk)
Grafmonumenten Eemnes Eemnes RK (St Nicolaaskerk) 1

Eemnes RK (St Nicolaaskerk)

De begraafplaats RK. Heilige Nicolaas ligt achter de kerk en valt onder het beheer van de HH. Martha en Mariaparochie en wordt door vrijwilligers onderhouden. Het kerk is al heel oud, want het dateert uit 1827. Rondom het kerkhof staan fraaie oude bomen en het middenpad wordt gesierd door statige coniferen.

Wakkerendijk
3755 DD Eemnes