Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in HarderwijkInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Harderwijk

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Harderwijk? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Harderwijk en omgeving, zoals in Harderwijk, Harderwyk en Hierden. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Wezep. Op minder dan 30 minuten rijden van Harderwijk.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Harderwijk?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Harderwijk

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Harderwijk van glas

Grafstenen van glas

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Mei 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Mei 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Mei 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Mei 2024
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Harderwijk?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Wezep om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Harderwijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Harderwijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Harderwijk Begraafplaats Elzenhof Harderwijk

Begraafplaats Elzenhof Harderwijk

Deze begraafplaats, gelegen ten zuidoosten van de wijk Frankrijk in Harderwijk is vanuit een cirkelvorm ontworpen met enkele rechte paden van waaruit de gedenktekens bezocht kunnen worden. Particuliere graven, algemene graven, urnentuin, grafstenen, grafmonumenten, gedenkstenen, asverstrooiing en bijzetten van een urn, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook is er een speciale plek voor overleden kindjes jonger dan 24 weken. De verschillende perken zijn vernoemd naar boomsoorten zoals Iep, Beuk en Eik.

Walstein
3848 AP Harderwijk

Grafstenen Begraafplaats Elzenhof Harderwijk

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Elzenhof Harderwijk

grafsteen Harderwijk Begraafplaats Oostergaarde
Grafmonument Harderwijk Begraafplaats Oostergaarde
Grafmonumenten Harderwijk Begraafplaats Oostergaarde 1

Begraafplaats Oostergaarde Harderwijk

Deze mooi aangelegde begraafplaats in Harderwijk biedt diverse mogelijkheden tot gedenktekens. Het plaatsen van grafstenen en grafmonumenten is mogelijk en ook voor de asbestemming zijn er mogelijkheden. Er is een urnenmuur waar een urn in bij kan worden gezet en er is een strooiveld voor de as. Daarnaast beschikt de begraafplaats over rooms-katholieke gedeelten en algemene. Ten zuiden van het terrein is er een Belgisch Militair Ereveld waar 225 Belgische militairen liggen begraven.

Oosteinde
3842 DR Harderwijk