Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in HattemInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Hattem

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Hattem? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Hattem en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Wezep. Op minder dan 10 minuten rijden van Hattem.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Hattem?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Hattem van natuursteen

Grafstenen Hattem

2
Grafstenen en grafmonumenten in Hattem van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Hattem van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Hattem

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Hattem van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Hattem van brons

Grafmonument Hattem

7
Grafstenen en grafmonumenten in Hattem van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Hattem van glas

Grafsteen Hattem

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

April 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

April 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

April 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

April 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

April 2024
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Wezep om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Hattem

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Hattem maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Hattem R.K. Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming Hattem/Hattemerbroek
Grafstenen Hattem R.K. Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming Hattem/Hattemerbroek
Grafsteen Hattem R.K. Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming Hattem/Hattemerbroek 1

R.K. Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming Hattem/Hattemerbroek

De kerk ten oosten van de begraafplaats is gebouwd in 1930 en ontworpen door architect H.C.M. van Beers. De entree is te bereiken vanaf de Zuiderzeestraatweg te Hattem. De grafstenen en grafmonumenten staan richting het zuid westen opgesteld. Het geheel wordt omheind door beukenhagen.

Zuiderzeestraatweg
8051 SL Hattem