Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in Kollumerland en NieuwkruislandInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafzerken in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Dokkum. Op minder dan 20 minuten rijden van Kollumerland en Nieuwkruisland.

Inspiratiewinkel Dokkum Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Gevoel van zorgzaamheid“

Dag Marco. Hierbij willen we jou en jullie als bedrijf bedanken voor alle zorg en inzet tijdens het hele traject. We zijn ontzettend blij dat het jullie gelukt is om voor zijn verjaardagsdatum de steen te plaatsen. We zijn er heel blij mee, het voelt heel goed. Hulde ook aan de plaatsers, alleen al het feit dat ze beide rozen zo weer op het graf neergelegd hebben, getuigt voor ons van gevoel van zorgzaamheid. Dank voor alles! Warme groet

Maart 2024
Ooststellingwerf

“wij hadden er meteen een goed gevoel over“

Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor het plaatsen van het gedenkteken op het graf van onze overleden zoon. Het is echt heel mooi geworden, wij zijn erg blij, dat we voor een foto hebben gekozen. U hebt het prachtig ontworpen. Ook onze andere twee kinderen vinden het erg mooi geworden. Ik wil Jeroen ook nog bedanken voor uw vriendelijke, gemoedelijke en geruststellende benadering bij ons bezoek aan u; wij hadden er meteen een goed gevoel over. Dank u wel.

Maart 2024
Leeuwarden

“We zijn zeer tevreden“

De plaat is prachtig geworden, exact als op het ontwerp. Ik heb heel veel mensen de foto gestuurd. Hier zijn heel veel positieve reacties gekomen en met name dat de plaat zo mooi is geworden. Nogmaals hartelijk dank voor de prettige begeleiding.

Maart 2024

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Maart 2024
Zevenaar

“Beste Geert van der wielen,“

Bedankt voor het ontwerp van het graf van Riekje. Het is prachtig geworden, precies zoals we ons hadden voorgesteld. We sturen een foto zodat je het zelf kunt zien. Hartelijk bedankt, Erwin Vermeire & Els Sikon.

Maart 2024

Welke collecties leveren wij in Kollumerland en Nieuwkruisland?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Kollumerland en Nieuwkruisland van natuursteen

Grafstenen Kollumerland en Nieuwkruisland

2
Grafstenen en grafmonumenten in Kollumerland en Nieuwkruisland van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Kollumerland en Nieuwkruisland van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Kollumerland en Nieuwkruisland

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Kollumerland en Nieuwkruisland van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Kollumerland en Nieuwkruisland van brons

Grafmonument Kollumerland en Nieuwkruisland

7
Grafstenen en grafmonumenten in Kollumerland en Nieuwkruisland van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Kollumerland en Nieuwkruisland van glas

Grafsteen Kollumerland en Nieuwkruisland

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Kollumerland en Nieuwkruisland

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.