Grafstenen in LelystadInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Lelystad? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Lelystad en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Wezep. Op minder dan 45 minuten rijden van Lelystad.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Lelystad?

1
natuurlijke grafstenen

Natuursteen grafmonumenten

2
grafmonumenten rvs band foto op glas

RVS en glas grafmonumenten

3
glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten

4
zwerfkei grafmonumenten

Zwerfkeien als grafmonument

5
houten grafmonumenten

Grafmonument van hout

6
Bronzen grafstenen grafsteen met brons

Brons voor gedenktekens

7
cortenstaal grafmonumenten

Cortenstaal grafmonumenten

8
versteend hout grafsteen

Versteend hout als grafsteen

“Volledig naar onze wensen“

De gedenksteen van is volledig naar onze wensen. Wij vinden het prachtig. Ik zelf ben de volgende dag gaan kijken. Samen met mijn zoon en zijn vriendin zijn wij zaterdag nog wezen kijken. Wij willen jullie team dan ook, bij deze, hartelijk danken.

Februari 2016
Noordoostpolder

“Bedankt“

“Den Hollandsche heeft goed geluisterd naar onze wensen en met onze eigen inbreng – een door ons aangeleverd beeld – een heel mooi gedenkteken ontworpen.”

Maart 2018

“Dank voor de goede zorg“

Enkele maanden na het overlijden van mijn man en vader van onze kinderen, maakten we een afspraak met Marco Fronik in Mijdrecht. Ik wil graag vermelden dat we erg tevreden zijn over de wijze waarop dit contact van begin tot eind is verlopen. Marco heeft ons, in deze kwetsbare periode , zeer gastvrij ontvangen en alle tijd genomen om uiteindelijk te komen tot een prachtig ontwerp dat bij ons past. Marco deed dit met veel geduld, toonde oprechte interesse, dacht mee,toonde creativiteit, droeg verschillende opties aan en nam vooral alle tijd. We voelden ons erg gehoord en hadden er meteen alle vertrouwen in dat dit tot een mooi resultaat zou leiden. En dat is gelukt. Uiteindelijk ligt er nu een prachtig, krachtig en persoonlijk grafmonument waar we erg blij mee zijn. We ontvangen er ook veel positieve reacties over. Dank!

Maart 2018

“Dank voor de goede zorg“

Goedemiddag heer Van der Wielen, Het gedenkteken is heel erg mooi geworden en voldoet zeer zeker aan onze verwachtingen. Het geeft ons veel rust en voldoening dat wij dit op zo'n waardige en prachtige manier hebben kunnen afsluiten. Wij willen u bij deze hartelijk bedanken voor de goede service en stellen het erg op prijs dat u ons goed op de hoogte heeft gehouden tijdens het vervaardigen en het plaatsen van het gedenkteken. Met vriendelijk groet, W. van Dongen-de Paauw Erwin en Mandy van der List-van Dongen

Februari 2018

“Beste allemaal,“

Door omstandigheden was ik niet eerder in de gelegenheid om te kijken bij het nieuwe grafmonument. Vandaar nog geen reactie van mijn kant. Inmiddels heb ik er geweest en wat is het prachtig geworden! Echt mijn complimenten. Het was een prachtige dag, wel koud maar de zon scheen. Dat gaf een mooie gloed om de nieuwe vulling. De kandelaar is weer compleet met het nieuwe glas. Ik heb er een mooie bak violen bij gezet en het staat/ligt er nu zo mooi bij. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat. Het is in het echt nog mooier!

Februari 2018

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van het monument in onze regio?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

grafstenen Lelystad Algemene begraafplaats Oostranddreef Lelystad
Grafstenen Lelystad Algemene begraafplaats Oostranddreef Lelystad
Grafsteen Lelystad Algemene begraafplaats Oostranddreef Lelystad 1

Algemene begraafplaats Oostranddreef Lelystad

De begraafplaats is bereiken via de Oostranddreef te Lelystad. Deze prachtige begraafplaats ligt te midden van een bosrijk gebied ten noordoosten van Lelystad. De grafstenen en grafmonumenten worden geplaatst aan graspaden die verbonden zijn met de hoofdpaden. Het geheel is ruim opgezet wat veel rust geeft.

Oostranddreef
8212 AZ Lelystad

Begraafplaatsen in de omgeving van Lelystad

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Lelystad maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.