Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie
Momenteel kunt u op afspraak bij ons terecht Bekijk winkel

Grafstenen in Mook en middelaarInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Mook en middelaar? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Mook en middelaar en omgeving, zoals in Middelaar, Molenhoek, Mook en Plasmolen. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Mook en middelaar.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Mook en middelaar?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van natuursteen

Grafstenen Mook en middelaar

2
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Mook en middelaar

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van brons

Grafmonument Mook en middelaar

7
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van glas

Grafsteen mook en middelaar

“ Ik vind het heel erg mooi“

Vanochtend bij het graf wezen kijken. Het was een emotioneel moment; voor mijn gevoel was dit het laatste wat ik voor hem kon doen, maar ook emotioneel omdat het gedenkteken precies zo is uitgevallen als dat ik voor ogen had. Ik vind het heel erg mooi en ik wil jou en jullie team heel erg bedanken dat jullie mijn wens zo goed tot uitdrukking hebben gebracht.

Juni 2021
Venray

“indrukwekkend“

Ik ben vanmiddag gaan kijken naar t grafmonument van . Heel erg mooi en indrukwekkend dat versteende hout!

Juni 2021
Maasgouw

“zowel de steen als de opmaak erg mooi“

Afgelopen weekend zijn wij in Voerendaal naar het graf van onze zus geweest. Wij vinden zowel de steen als de opmaak erg mooi. Zeer tevreden!

Juni 2021
Voerendaal

“Mooi“

Vandaag is het grafmonument van mijn ouders herplaats. Hartelijk dank voor de uitvoering - het geheel is precies geworden zoals wij bedacht hadden. Wij zijn er blij mee. Mede namens mijn zussen - Rene Kouwer.

Juni 2021

“Dank voor de goede zorg“

Nadat ik uw bericht had ontvangen ben ik uiteraard gaan kijken hoe het gedenkteken eruit zag nu het geplaatst was. Mijn andere twee zussen en ik waren enorm verrast, zo mooi dat het eruit zag! Wij zijn dan ook helemaal tevreden en zeer blij met het prachtige resultaat. Het ontwerp is mede dankzij Geert, een prachtig ontwerp geworden, wat kan Geert goed tekenen! En ondanks dat het verlies van onze moeder heel verdrietig is, was het bezoek bij u heel gezellig en kregen wij ruim de tijd om samen met Geert tot een mooi resultaat te komen. In werkelijkheid is het boven onze verwachting geworden. Nogmaals heel hartelijk dank!! Met vriendelijke groet, Yvonne, Diana en Peggy

Juni 2021

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van mook en middelaar?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Mook en middelaar

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Mook en middelaar maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Middelaar Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

Het parochiekerkhof van Middelaar ligt rondom de H.H. Lambertus en Brigida kerk in het midden van het dorp. Voor het grootste deel bevat de begraafplaats graven, maar er is ook een klein gedeelte met urnenzuilen. Vanaf de Dorpsstraat tegenover het kerkplein vindt u de ingang met de trap naar het parochiekerkhof. Het is ook mogelijk om met de rolstoel het kerkhof te betreden. Dit kan aan de achterzijde van de begraafplaats via het Kerkpad.

Dorpsstraat
6587AW Middelaar

Grafstenen Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

grafsteen Molenhoek Rooms Katholieke Begraafplaats

Rooms Katholieke Begraafplaats Molenhoek

De Rooms Katholieke begraafplaats ivan de parochie Molenhoek, is te vinden vlakbij de Rooms Katholieke kerk aan de stationsstraat. De begraafplaats is niet meteen te zien vanaf de stationsstraat, want deze ligt achter de kerk aan het “Laantje”. Door de talrijke hoge bomen ligt de begraafplaats er beschut. Naast de graven en de urnenmuur, bevat deze begraafplaats ook veel graven van overleden paters en zusters van het klooster in Molenhoek.

Stationsstraat
6584 AW Molenhoek
grafmonument Mook Rooms Katholieke Begraafplaats Mook
Grafmonument Mook Rooms Katholieke Begraafplaats Mook
Grafmonumenten Mook Rooms Katholieke Begraafplaats Mook 1

Rooms Katholieke Begraafplaats Mook

De bosrijke Rooms Katholieke begraafplaats van Mook ligt op de hoek van de Groesbeekseweg en de Generaal Gavinstraat aan de rand van het dorp, tegenover de oorlogsbegraafplaats. De begraafplaats is een parochiekerkhof en bevat een aantal graven van overleden Medische Missiezusters. Het grootste deel van de begraafplaats bestaat uit gewone graven, maar er is tevens een urnenmuur, oftewel een columbarium.

Groesbeekseweg
6585 AN Mook