Komende zaterdag: Extra inspiratiedag Bekijk winkel

Grafstenen in Mook en middelaarInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Mook en middelaar? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Mook en middelaar en omgeving, zoals in Middelaar, Molenhoek, Mook en Plasmolen. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst. Op minder dan 30 minuten rijden van Mook en middelaar.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?
grafstenen Middelaar Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

Rooms Katholieke Begraafplaats Middelaar

Het parochiekerkhof van Middelaar ligt rondom de H.H. Lambertus en Brigida kerk in het midden van het dorp. Voor het grootste deel bevat de begraafplaats graven, maar er is ook een klein gedeelte met urnenzuilen. Vanaf de Dorpsstraat tegenover het kerkplein vindt u de ingang met de trap naar het parochiekerkhof. Het is ook mogelijk om met de rolstoel het kerkhof te betreden. Dit kan aan de achterzijde van de begraafplaats via het Kerkpad.

Dorpsstraat
6587AW Middelaar
grafsteen Molenhoek Rooms Katholieke Begraafplaats

Rooms Katholieke Begraafplaats Molenhoek

De Rooms Katholieke begraafplaats ivan de parochie Molenhoek, is te vinden vlakbij de Rooms Katholieke kerk aan de stationsstraat. De begraafplaats is niet meteen te zien vanaf de stationsstraat, want deze ligt achter de kerk aan het “Laantje”. Door de talrijke hoge bomen ligt de begraafplaats er beschut. Naast de graven en de urnenmuur, bevat deze begraafplaats ook veel graven van overleden paters en zusters van het klooster in Molenhoek.

Stationsstraat
6584 AW Molenhoek
grafmonument Mook Rooms Katholieke Begraafplaats Mook
Grafmonument Mook Rooms Katholieke Begraafplaats Mook
Grafmonumenten Mook Rooms Katholieke Begraafplaats Mook 1

Rooms Katholieke Begraafplaats Mook

De bosrijke Rooms Katholieke begraafplaats van Mook ligt op de hoek van de Groesbeekseweg en de Generaal Gavinstraat aan de rand van het dorp, tegenover de oorlogsbegraafplaats. De begraafplaats is een parochiekerkhof en bevat een aantal graven van overleden Medische Missiezusters. Het grootste deel van de begraafplaats bestaat uit gewone graven, maar er is tevens een urnenmuur, oftewel een columbarium.

Groesbeekseweg
6585 AN Mook

Welke collecties leveren wij in Mook en middelaar?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van natuursteen

Grafstenen Mook en middelaar

2
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van glas

Grafsteen mook en middelaar

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Mook en middelaar

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van brons

Grafmonument Mook en middelaar

7
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Mook en middelaar van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“ Ik vind het heel erg mooi“

Vanochtend bij het graf wezen kijken. Het was een emotioneel moment; voor mijn gevoel was dit het laatste wat ik voor hem kon doen, maar ook emotioneel omdat het gedenkteken precies zo is uitgevallen als dat ik voor ogen had. Ik vind het heel erg mooi en ik wil jou en jullie team heel erg bedanken dat jullie mijn wens zo goed tot uitdrukking hebben gebracht.

April 2017
Venray

“indrukwekkend“

Ik ben vanmiddag gaan kijken naar t grafmonument van . Heel erg mooi en indrukwekkend dat versteende hout!

November 2016
Maasgouw

“zowel de steen als de opmaak erg mooi“

Afgelopen weekend zijn wij in Voerendaal naar het graf van onze zus geweest. Wij vinden zowel de steen als de opmaak erg mooi. Zeer tevreden!

Januari 2016
Voerendaal

“Dank voor de goede zorg“

Het was de verplaatsing uit Antwerpen, via Hasselt om mijn zus op te halen, naar Tllburg, waard. Perfecte begeleiding bij de keuze van het gedenkteken zelf, de werktekening, de gevraagde aanpassingen, de plaatsing. Steeds vriendelijk en erg professioneel zonder opdringerigheid. Correcte uitvoering qua geplande tijd. Toffe ervaring om met jullie firma te mogen werken ! Ondertussen hebben we al meerdere positieve reacties gekregen van mensen die het kerkhof bezochten. We zullen niet nalaten uw gegevens door te geven aan personen die erom vragen.

Juli 2019

“Blijvende mooie herinnering“

De reis vanuit Hoensbroek naar Tilburg was het helemaal waard. Hier vonden we een ruime keus aan natuurstenen waar we ‘’onze’ steen hebben gevonden. Met rustige en geduldige hulp van Geert hebben we een monument gemaakt dat recht doet aan de geweldige persoon die mijn vrouw was. Het resultaat is een prachtig plekje waar ik troost kan vinden..

Juli 2019

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Mook en middelaar
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Mook en middelaar

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Mook en middelaar maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.