Vandaag is onze winkel open

Grafstenen in NunspeetInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Nunspeet

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Nunspeet? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Nunspeet en omgeving, zoals in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Vierhouten. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Wezep. Op minder dan 20 minuten rijden van Nunspeet.

Inspiratiewinkel Wezep Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Nunspeet?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Nunspeet van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Nunspeet van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Nunspeet van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Nunspeet

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Nunspeet van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Nunspeet van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Nunspeet van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Nunspeet van glas

Grafstenen van glas

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Juni 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Juni 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Juni 2024
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Nunspeet?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Nunspeet

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Nunspeet maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Elspeet Begraafplaats Elspeet
Grafstenen Elspeet Begraafplaats Elspeet
Grafsteen Elspeet Begraafplaats Elspeet 1

Begraafplaats Elspeet

Het ontwerp van deze begraafplaats is gedaan door architect Hans Warnau. Hij heeft in 1951 opdracht gekregen een ontwerp te maken. Vanaf de entree gezien zijn de grafstenen en grafmonumenten in westelijke richting geplaatst.

Uddelerweg
8075 CH Elspeet
grafsteen Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-Oost
Grafmonument Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-Oost
Grafmonumenten Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-Oost 1

Begraafplaats Nunspeet-Oost

De ingang zit aan de Eperweg en bevindt zich tussen hoge bomen en veel groen. Vanwege de vele bomen is het verstandig om voor een granieten grafsteen te kiezen. Grafstenen van bijvoorbeeld kalksteen zijn veel gevoeliger voor aanslag en verwering.

Eperweg
8072 DA Nunspeet
grafmonument Nunspeet Begraafplaats Nunspeet-West

Begraafplaats Nunspeet-West

De begraafplaats is gelegen aan de Van Oordtstraat en is aangelegd met veel afwisseling in de paden. Er zijn naast grafmonumenten en grafstenen ook mogelijkheden met betrekking tot asbestemming. Nunspeet is qua regelgeving een prettige begraafplaats en geeft de nabestaanden veel ruimte om een persoonlijke gedenksteen te maken.

Van Oordtstraat
8071KD Nunspeet

Grafstenen Begraafplaats Nunspeet-West

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Begraafplaats Nunspeet-West

grafmonumenten Nunspeet Oude begraafplaats Nunspeet
Grafmonument Nunspeet Oude begraafplaats Nunspeet
Grafmonumenten Nunspeet Oude begraafplaats Nunspeet 1

Oude begraafplaats Nunspeet

De begraafplaats ligt op de kruising tussen de Eperweg en het GroeneLaantje. De gehele plek wordt overkoepeld door bomen waardoor het verstandig is om voor een granieten grafsteen of grafmonument te kiezen in verband met de duurzaamheid.

Naaldhof
8071 AW Nunspeet