Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in RijswijkInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Rijswijk

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Rijswijk? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Rijswijk en omgeving, zoals in Rijswijk en Ryswijk. Kom langs in onze winkel in Rijswijk.

Inspiratiewinkel Rijswijk Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Rijswijk?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Rijswijk van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Rijswijk van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Rijswijk van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Rijswijk

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Rijswijk van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Rijswijk van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Rijswijk van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Rijswijk van glas

Grafstenen van glas

“ een mooie plek om steeds naartoe te gaan“

Ik ben `s middags, na de plaatsing, direct gaan kijken. Het is geheel naar wens, stijlvol en heel mooi. Het is een mooie plek om steeds naartoe te gaan.

Juni 2024
Rijswijk

“uitermate tevreden“

Vorige week zaterdag zijn we op de begraaf plaats geweest, ik moet zeggen dat het er zeer goed uit zag, we zijn daarom uitermate tevreden over het eindresultaat,

Juni 2024
Schoonhoven

“onder de indruk van het liefdevolle vakwerk.“

Gister is de steen geplaatst. We zijn ontzettend onder de indruk van het liefdevolle vakwerk. Het is prachtig geworden. Jullie zijn er perfect in geslaagd om dat wat we in ons hoofd hadden te maken. Heel erg bedankt voor alles!

Juni 2024
Krimpenerwaard

“goede en professionele begeleiding“

De afgelopen dagen hebben de kinderen en ikzelf het gedenkteken bekeken en we vinden allen het gedenkteken erg mooi en geheel naar onze wensen. Wij willen u ook bedanken voor de goede en professionele begeleiding van uw bedrijf bij de keuze en het ontwerp. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Oud-beijerland

“ Veel mooie reacties“

Het gedenkteken voor onze dochter ziet er prachtig uit. De steen, de glasplaat met tekst en de parels in de rivier vormen een mooi geheel. Heel veel dank dat we samen met Den Hollandsche dit ontwerp hebben kunnen realiseren. Bedankt voor het advies bij de materiaal keuze en het maken en plaatsen van het gedenkteken. Veel mooie reacties gehad van vrienden en kennissen over het gedenkteken. Inmiddels al een jaar geleden dat ze stierf. Het blijft nog erg onwerkelijk. Op deze manier hebben we haar een mooie plek gegeven om te gedenken.

Juni 2024
Den haag

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Rijswijk

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Rijswijk maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Rijswijk Eikelenburg

Eikelenburg Rijswijk

Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk is sinds 1891 in gebruik en biedt een serene omgeving voor het begraven van dierbaren. Op Eikelenburg zijn verschillende soorten graven te vinden, waaronder algemene graven, particuliere graven en urnengraven. De kosten voor een algemeen graf zijn relatief laag en voor particuliere graven en urnengraven hoger. Meer informatie over de begraafplaats en kosten is te vinden op de website van de gemeente Rijswijk.

Eikelenburglaan
2286 KA Rijswijk

Grafstenen Eikelenburg Rijswijk

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Eikelenburg Rijswijk

grafsteen Rijswijk Oud-Rijswijk

Oud-Rijswijk

Sir Winston Churchilllaan
2282 JS Rijswijk
grafmonument Rijswijk RK Bonifatius

RK Bonifatius Rijswijk

Van Vredenburchweg
2282SE Rijswijk

Grafstenen RK Bonifatius Rijswijk

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op RK Bonifatius Rijswijk