Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Den Hollandsche grafmonumentenje eigen grafsteen uitzoeken

Wij plaatsen de grafsteen met grote zorgvuldigheid, de correcte hoogte, waterpas en met de juiste fundering. We staan garant voor een degelijke plaatsing. Je eigen grafsteen uitzoeken is een bewuste keuze die je maakt. Dit kan verschillende redenen hebben. U heeft iets speciaals en persoonlijks in gedachten maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de nabestaanden niet wilt belasten met de keuzes die gemaakt moeten worden.

Samen met u ontwerpen we een passend monument en bespreken alle details tot en met de plaatsing na uw overlijden. Wij maken altijd geheel vrijblijvend een ontwerp met prijsopgave.

je eigen grafsteen uitzoeken persoonlijk ontwerp

schetsontwerp

je eigen grafsteen uitzoeken beletteringsvoorstel

Het gedenkteken

je eigen grafsteen uitzoeken ontwerp

schetsontwerp

Wij willen u graag helpen bij deze stap waar bij veel mensen nog een taboe op rust. Een persoonlijk monument speciaal voor u ontworpen, een monument uit onze collecties of een combinatie van monumenten die u zie op onze website.

Wij helpen u, ook als u niet meer langs kunt komen. Mocht u door omstandigheden geen bezoek meer kunnen brengen aan 1 van onze filialen dan gaan we samen telefonisch en/of via e-mail aan de slag.

1- Orienteren op onze website

Duizenden voorbeelden van grafmonumenten en accessoires, gerangschikt op uitstraling, soort materiaal en vormgeving. De monumenten zijn voorzien van een prijsindicatie zodat u direct weet waar u aan toe bent. Ziet u iets wat u mooi vindt dan kunt u het monument bewaren in uw persoonlijke fotomap. Uw persoonlijke fotomap kunt u delen met familieleden of vrienden en gebruiken tijdens een adviesgesprek waar we de monumenten kunnen gebruiken als uitgangspunt voor een persoonlijke grafsteen.

2- Orienteren in de inspiratietuin

Bij het maken van de juiste keuze wilt u natuurlijk veel voorbeelden bekijken. U kunt de begraafplaats bezoeken, brochures bekijken of het Internet raadplegen. U weet dan ongeveer wat u wilt.

Wat u nog niet weet, is hoe een grafmonument er in de buitenlucht uitziet. Wij bieden u de mogelijkheid om ruim 600 grafsteen voorbeelden in de buitenlucht te bekijken. Dit kan in onze uitgebreide inspiratietuin.

3- Hulp bij het samenstellen en advies

Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van een passend gedenkteken. Samen met u kijken we wat mooi is en welke combinaties van vormen en materialen het monument de juiste uitstraling geven. Uw persoonlijke wensen zijn hierbij altijd het uitgangspunt.

Naast advies over de uitstraling van het monument informeren wij u ook over de technische aspecten zoals materiaaldikte, kwaliteit, duurzaamheid en onderhoud.

je eigen grafsteen uitzoeken hulp en advies bij belettering

Advies belettering

Er zijn verschillende manieren van belettering. Afhankelijk van de techniek zijn er een aantal belangrijke kenmerken aan een goede belettering.

De belettering
je eigen grafsteen uitzoeken hulp en advies bij grafaccessoires

Grafaccessoires

Door toevoeging van een grafaccessoire maakt u een grafmonument nog persoonlijker. Zo zijn er ook symbolische grafaccessoires waardoor u een grafmonument een extra betekenis kunt geven.

Bekijk de mogelijkheden
je eigen grafsteen uitzoeken materialen en materiaal combinaties

Materialen en combinaties

Den Hollandsche biedt u alle mogelijkheden voor het gebruik van verschillende kleuren en materiaalsoorten. Door de materialen op verschillende manieren te bewerken, te combineren met andere materialsoorten en kleuren, creëren wij een uniek grafmonument.

Grafsteen materialen

4- Een vrijblijvend ontwerp

samen met u

Voor ieder monument dat wij vervaardigen maken wij een schetsontwerp. Een eigen ontwerp houdt in dat er een grafsteen speciaal en exclusief voor en met u wordt ontworpen.

In een persoonlijk gesprek gaan we al schetsend aan de slag, waarbij we samen groeien naar uw eigen ontwerp. Uw ideeën en wensen dienen hierbij als uitgangspunt.

5- Direct inzicht in de prijs

direct na het ontwerp

Meteen nadat wij samen met u het monument ontworpen hebben, krijgt u inzicht in de prijs. Deze prijs is inclusief betonfundering, antiverzakkingspalen en plaatsing van het grafmonument. Er komen dus geen andere kosten meer bij. Kom meer te weten over prijzen van grafstenen

Prijzen van grafstenen

6- Vergunning begraafplaats

aanvraag en tekeningen

Iedere begraafplaats kent zijn eigen regels als het gaat om de afmetingen van een grafmonument. Voordat een monument geplaatst mag worden dient daarom een vergunning aangevraagd te worden.

Den Hollandsche verzorgt voor u de aanvraag en levert indien nodig kosteloos technische tekeningen van het grafmonument aan.

eigen grafsteen uitzoeken begraafplaat en vergunning

Met zorg geplaatst

Al onze monumenten zijn uitgevoerd in materialen van hoge kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan de materialen, levensduur, kleurechtheid en onze wijze van plaatsen.

Bekijk onze garantievoorwaarden op de pagina garantie en service.

8- De plaatsing

Met zorg en respect

Het plaatsen van een grafmonument is een specialisme. Het grafmonument moet volgens de juiste methode geplaatst worden om verzakking te voorkomen. Wij plaatsen het monument met speciale apparatuur en eigen vakmensen om een lange levensduur van het monument te kunnen garanderen.

Wij plaatsen het grafmonument bij voorkeur altijd met een een palenfundering, mits dit toegestaan is op de begraafplaats.

je eigen grafmonument uitzoeken en laten plaatsen

Je eigen grafsteen uitzoeken

Een van de specialiteiten van Den Hollandsche is de combinatie van creativiteit en degelijkheid. Het uitwerken van persoonlijke ideeën en een degelijk advies leidt tot mooie, persoonlijke en heel bijzondere gedenktekens.

Persoonlijk creatief binnen uw budget

Een mooi monument hoeft niet per se duur te zijn. We kunnen door creatief te zijn altijd iets moois en passend maken voor een relatief laag budget. Het gaat tenslotte om de juiste combinatie van kleur, materiaal en vorm. Samen met de letters en accessoires moet dit schoonheid rust en eenheid uitstralen.

je eigen grafsteen uitzoeken persoonlijke decoraties

Grafsteen accessoires uit assortiment of persoonlijk ontworpen

je eigen grafsteen uitzoeken foto op grafmonument

Foto’s van klein tot levensgroot

je eigen grafsteen uitzoeken grafsteen materialen en combinaties

Alle mogelijke materialen en materiaalcombinaties

Vragen, meer weten of een afspraak maken?

Stel gerust uw vraag

Neem contact op
0481 – 371 333