Duo-gedenkteken met kunstenaarsbeeld

Graven voor twee of meer personen kunnen vaak de afmeting hebben van een enkel graf. Dit gedenkteken is gemaakt voor een echtpaar, maar zoals bij veel gedenktekens komt er eerst maar één naam op te staan. Het opengeslagen boek bevat de naam en opschrif... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35115
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Diverse tags Grafkunst, Mensen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Grijs, Groen
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Groen
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Kunstenaars, Mensen , Opengeslagen boek
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Beeld
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen , Opengeslagen boek
Uitvoering Steensoort Olive Green
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen

Productomschrijving

Graven voor twee of meer personen kunnen vaak de afmeting hebben van een enkel graf. Dit gedenkteken is gemaakt voor een echtpaar, maar zoals bij veel gedenktekens komt er eerst maar één naam op te staan. Het opengeslagen boek bevat de naam en opschriften, waarbij de dubbele ringen de verbondenheid tussen de twee mensen aangeeft. Wanneer het moment daar is, kan er een tweede naam eenvoudig bij gezet worden. Zowel het boek als de andere natuurstenen delen op het liggende deel zijn in een lichtgrijze steensoort uitgevoerd die ook een zachte olijfgroene kleurtint in zich heeft. Omdat de oppervlakken een matte afwerking hebben blijft dit ingetogen van karakter. Het meest in het oog springende deel is het bijzondere beeldhouwwerk van de twee mensen die elkaar liefdevol omhelzen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.