Kindergrafmonumenten assortiment15 bijzondere kindergrafmonument collecties

Heeft u al een idee op welke manier het monument voor uw kind vorm moet krijgen? Of bent u misschien hier nog niet zo mee bezig geweest? We geven u graag een goede indruk van de mogelijkheden. In ons fotoboek kunt u thuis op uw eigen gemak door allerlei voorbeelden kindergrafmonumenten bladeren en ideeën verzamelen. Hieronder vindt u een groot overzicht van voorbeelden van kindergrafmonumenten in veel verschillende stijlen, materialen en vormen. Vanuit de ideeën, inspiratie en wensen die u heeft kunnen wij samen met u een eigen uniek ontwerp maken.

Leonieke Terlouw – Den Hollandsche Gedenktekens

Het gedenkteken die we bij de onderstaande collecties tonen hebben we gekozen om u een goede indruk te geven wat u binnen de collectie kunt verwachten. De prijs van dit gekozen gedenkteken kan mogelijk hoger uitvallen dan de getoonde vanafprijs.

Kindergrafmonumenten in verschillende materialen

Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Persoonlijke ideeën voor een kindermonument

Decoraties op kindergrafmonumenten

We maken gratis een ontwerp voor u

grafmonumenten prijsinformatie den hollandsche contact

Leonieke Terlouw

0481 – 371 333

Leonieke Terlouw

0481 – 371 333

Een offerte aanvragen, hoe werkt dat?

“Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek met een adviseur op afstand, via de telefoon en e-mail , bij u thuis, of bij ons in de winkel.

We maken geheel vrijblijvend en gratis een mooi persoonlijk ontwerp en geven u advies over de materialen en het eventuele onderhoud. Zodra we weten hoe het monument eruit komt te zien krijgt u meteen een prijsopgave inclusief alles.

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.”

Winkels en openingstijden

Advies bij u thuis

Mail ons