Antraciet urnenmonument met vlindertje

Antraciet urnenmonument met vlindertje foto 1
De omranding en de schuin geplaatste letterplaat in dit urnenmonument zijn gemaakt van antraciet natuursteen. Door het matte oppervlak komt de gevlamde structuur van het natuursteen goed tot zijn recht en dankzij het kleine facet op de randen heeft he... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33251
Artikelnummer 15770
Collectie Modern
Graftype Algemeen
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

De omranding en de schuin geplaatste letterplaat in dit urnenmonument zijn gemaakt van antraciet natuursteen. Door het matte oppervlak komt de gevlamde structuur van het natuursteen goed tot zijn recht en dankzij het kleine facet op de randen heeft het monument een zachte uitstraling. De letters op de schuine letterplaat zijn ingegraveerd en duurzaam ingeschilderd, zodat deze zeer lang mooi van kleur blijven. Een fraai speels element is het kleine vlindertje van RVS dat rechts boven in de hoek is bevestigd. Al deze details maken dat dit urnenmonument er echt tussen de rest uitspringt als het gaat om afwerking en vormgeving.
Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.