Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Bol en compact urnmonument

Bol en compact urnmonument foto 1
Deze zwarte matte steen is door zijn compacte afmetingen en bolvorm zeer geschikt als een ingetogen en modern urnmonument. Door het matte oppervlak in combinatie met de strakke holle uitsparing oogt de steen heel fraai en modern. Deze uitsparing biedt ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33261
Bewerking Gezoet
Collectie Boeken, harten en kussens, Modern, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Bol, bal of zon
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Bol, bal of zon

Productomschrijving

Deze zwarte matte steen is door zijn compacte afmetingen en bolvorm zeer geschikt als een ingetogen en modern urnmonument. Door het matte oppervlak in combinatie met de strakke holle uitsparing oogt de steen heel fraai en modern. Deze uitsparing biedt een goede ruimte voor de naam van de overledene met de geboorte- en sterfdatum. De steen kunnen we samen met u geheel persoonlijk maker en voorzien van zelfgekozen accessoires, andere belettering of de vervaardiging in een andere steensoort.
Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.