Urnmonument met glazen vlinder

Dit ingetogen urnmonument met glazen vlinder heeft een zachte uitstraling. Dit komt mede door het gebruik van de natuursteensoorten in twee lichte grijstinten en de ronde vormen. Door het matte oppervlak van de omranding is er heel licht textuur zicht... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33122
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit ingetogen urnmonument met glazen vlinder heeft een zachte uitstraling. Dit komt mede door het gebruik van de natuursteensoorten in twee lichte grijstinten en de ronde vormen. Door het matte oppervlak van de omranding is er heel licht textuur zichtbaar en randen hebben een klein facet gekregen. De bol is in een tint donkerder uitgevoerd en is ook geheel mat afgewerkt. Op de bol bevindt zich de grote glazen vlinder, waarop de emailleerde tekst een mooi contrast biedt en daarmee goed leesbaar is.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.