Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Bronzen boompje

Bronzen boompje foto 1
Bronzen boompje, toegepast als decoratief element op een grafmonument.Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3106
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Brons, Kort graf, Kunstenaars, Natuursteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Beige, licht, Roze
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Roze
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Boom
Vormgeving Bloem/blad/boom, Schuin

Productomschrijving

Bronzen boompje, toegepast als decoratief element op een grafmonument.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.