Detail van schildering op ruwe kei

Detail van schildering op ruwe kei foto 1
De afbeelding van de bloemen met de vlinder is eerst gezandstraald en vervolgens ingeschilderd. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1703
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Met bijzondere betekenis, Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - natuursteen
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

De afbeelding van de bloemen met de vlinder is eerst gezandstraald en vervolgens ingeschilderd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.