Gedenkteken in blauw natuursteen

Gedenkteken in blauw natuursteen foto 1
Dit bijzondere grafmonument is aan twee kanten gepolijst. De zijkanten daarentegen zijn gehakt, wat het monument een natuurlijke uitstraling geeft. Het monument is in brons beletterd, maar het gladde oppervlak leent zich ook voor zandstralen.Een grafmo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1068
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Blauw
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit bijzondere grafmonument is aan twee kanten gepolijst. De zijkanten daarentegen zijn gehakt, wat het monument een natuurlijke uitstraling geeft. Het monument is in brons beletterd, maar het gladde oppervlak leent zich ook voor zandstralen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen