Gedenkteken met glazen bol voor urnengraf

Dit gedenkteken voor een urnengraf is boven op de urnenkelder geplaatst. Het gedenkteken valt op door de grote bol van glas, maar kenmerkt zich ook door de subtiele art-deco stijlelementen. Onder de glazen bol is in de ruimte tussen de twee natuurstene... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28210
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Kruis, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype Kort graf
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen, Rivier, Strip of band
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Dit gedenkteken voor een urnengraf is boven op de urnenkelder geplaatst. Het gedenkteken valt op door de grote bol van glas, maar kenmerkt zich ook door de subtiele art-deco stijlelementen. Onder de glazen bol is in de ruimte tussen de twee natuurstenen delen van de letterplaat een klein strookje blauw matglas geplaatst. Deze blauwe kleur loopt in dezelfde lijn op het liggende deel door, maar wordt onderbroken door het bronzen beeld, dat 'de hemelpoort' voorstelt. Als extra accessoire is er ook een stijlvolle bronzen lantaarn op het gedenkteken aangebracht en kunnen er bloemen worden geplaatst in de verzonken vaas.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen