Gehakte zerk met lantaarn

Zerk met uitgehakte decoratieve elementen. De lantaarn is als accessoire op de zerk geplaatst. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een f... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3115
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Urnenplaten
Graftype Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Zerk met uitgehakte decoratieve elementen. De lantaarn is als accessoire op de zerk geplaatst.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.