Grafmonument - bronzen bol

Grafmonument - bronzen bol foto 1
Twee losse natuursteenzuilen verbonden door een natuurstenen bol symboliseren de sterke band tussen mensen die ook na de dood niet verbroken kan worden.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3382
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Antraciet
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Twee losse natuursteenzuilen verbonden door een natuurstenen bol symboliseren de sterke band tussen mensen die ook na de dood niet verbroken kan worden.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen