Gedenkteken vlinder

Gedenkteken vlinder foto 1
Glazen vlinder, gemonteerd op een natuursteen gedenkteken. Het glas is gematteerd om het meer karakter te geven. Een vlinder als deze kunt u op diverse manieren toepassen op een monument, onze adviseurs kunnen u daarmee helpen.Door het gebruik van beel... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21048
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand

Productomschrijving

Glazen vlinder, gemonteerd op een natuursteen gedenkteken. Het glas is gematteerd om het meer karakter te geven. Een vlinder als deze kunt u op diverse manieren toepassen op een monument, onze adviseurs kunnen u daarmee helpen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen