Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen - rond

Grafsteen waarin aan de bovenzijde een fraaie boogvorm verwerkt is. De boog staat symbool voor verbondenheid en de overgang van leven naar het hiernamaals.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3383
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Kort graf, Kunstenaars, Natuursteen, Staande steen zonder vloer
Graftype Enkele grafsteen - staand, Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Halfronde bovenkant

Productomschrijving

Grafsteen waarin aan de bovenzijde een fraaie boogvorm verwerkt is. De boog staat symbool voor verbondenheid en de overgang van leven naar het hiernamaals.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.