Grafsteen lessenaar

Grafsteen lessenaar foto 1
Grafsteen lessenaar van natuursteen graniet. Het voorste deel biedt ruimte voor de grafbeplanting. Wij helpen u met het opmaken van de tekst.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qu... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20982
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Urnenplaten
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs

Productomschrijving

Grafsteen lessenaar van natuursteen graniet. Het voorste deel biedt ruimte voor de grafbeplanting. Wij helpen u met het opmaken van de tekst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen