Grafsteen modern

Moderne grafsteen met toepassing van cortenstaal en natuursteen. De golvende vorm komt op drie plekken terug.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4653
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Modern
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Moderne grafsteen met toepassing van cortenstaal en natuursteen. De golvende vorm komt op drie plekken terug.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.