Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen voor urnengraf

Grafsteen voor urnengraf foto 1
Grafsteen voor een urnengraf. Tussen de beide natuurstenen delen is een glasplaat bevestigd.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20921
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Glas, Kort graf, Modern, Natuursteen, Onderhoudsvrij, Staande steen met vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Antraciet
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Grafsteen voor een urnengraf. Tussen de beide natuurstenen delen is een glasplaat bevestigd.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.



Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.



Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.