Hartvormige steen als urnenmonument

Met de zachte rode en lichtgrijze tinten heeft dit urnenmonument met hartvormige steen een vriendelijke aanblik. Door gebruik te maken van eenvoudige basisvormen, komen juist de details goed naar voren. Voor de belettering van de opschriften is ervoor ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30206
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype Kort graf
Liggende deel Hart, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Productsoort Lantaarn, Split

Productomschrijving

Met de zachte rode en lichtgrijze tinten heeft dit urnenmonument met hartvormige steen een vriendelijke aanblik. Door gebruik te maken van eenvoudige basisvormen, komen juist de details goed naar voren. Voor de belettering van de opschriften is ervoor gekozen om de letters de stralen en in te schilderen, met een ruime marge rondom de tekst, zodat het geheel niet te druk wordt. Andere details zijn de fraaie bronzen vogels die bovenaan het hart zijn geplaatst en de graflantaarn van brons waarin een grafkaarsje kan worden aangestoken. De lichte natuurstenen omranding biedt geborgenheid en daarbinnen zorgen de lichte steentjes als grafbedekking voor een keurige afwerking.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.