Kort graf in glas en RVS

Het grafmonument bestaat uit een glazen tektstplaat die verbonden is met een ruw gehakte zuil. Het ruwe karakter van de zuil contrasteert met de strakke belijning van het glas. Het voetstuk is van RVS vervaardigd. Glas is op veel manieren te bewerken e... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1342
Collectie Modern, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Bruin
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Het grafmonument bestaat uit een glazen tektstplaat die verbonden is met een ruw gehakte zuil. Het ruwe karakter van de zuil contrasteert met de strakke belijning van het glas. Het voetstuk is van RVS vervaardigd.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.