Kort graf met bronzen boom

Kort graf met bronzen boom foto 1
De bronzen boom op dit grafmonument staat symbool voor de boom des levens. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weer... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3133
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Groen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Natuursteen kleuren Groen
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Boom
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem/blad/boom

Productomschrijving

De bronzen boom op dit grafmonument staat symbool voor de boom des levens.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.