Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnmonument kunstenaar met brug

Dit urnmonument is door onze kunstenaar ontworpen en symboliseert de levensweg. De mensfiguren op de bronzen brug kunt u naar wens aan laten passen. De bewerkingen op het natuursteen worden met de hand aangebracht.Door het gebruik van beelden of symbol... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22845
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Kunstenaars, Natuursteen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Mensen
Thema Brug

Productomschrijving

Dit urnmonument is door onze kunstenaar ontworpen en symboliseert de levensweg. De mensfiguren op de bronzen brug kunt u naar wens aan laten passen. De bewerkingen op het natuursteen worden met de hand aangebracht.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.