Kort grafmonument met ruwe omranding

Dit korte grafmonument heeft een omranding van ruw gekapt natuursteen. In het midden is er een steen geplaatst voor de belettering. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materia... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4759
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Urnenplaten
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

Dit korte grafmonument heeft een omranding van ruw gekapt natuursteen. In het midden is er een steen geplaatst voor de belettering.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen