Kort grafmonument met uitgehakte zonnebloem

Dit unieke grafmonument heeft een prachtige uitgehakte zonnebloem. Een deel van de letterplaat is ruw gelaten. Het andere deel is gepolijst en voorzien van belettering. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Den... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5110
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit unieke grafmonument heeft een prachtige uitgehakte zonnebloem. Een deel van de letterplaat is ruw gelaten. Het andere deel is gepolijst en voorzien van belettering.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.