Kort urnengraf - hartvorm

De hartvorm in de letterplaat van dit urnenmonument symboliseert de band die wij hebben met de overleden dierbare.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, a... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3428
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype Kort graf
Kleur Beige, licht, Roze
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De hartvorm in de letterplaat van dit urnenmonument symboliseert de band die wij hebben met de overleden dierbare.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen