Kort urnengraf

Kort urnengraf foto 1
Urnengrafsteen in een lichtgekleurde natuursteensoort. Door de toepassing van lichtgekleurde materialen en beplanting heeft het monument een natuurlijke uitstraling.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigensc... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3203
Collectie Exclusief, Lichte grafstenen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Urnengrafsteen in een lichtgekleurde natuursteensoort. Door de toepassing van lichtgekleurde materialen en beplanting heeft het monument een natuurlijke uitstraling.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen