Kort urnengraf

Kort urnengraf foto 1
Urnengraf in duurzaam natuursteen, gedecoreerd met een bronzen levensboom en een bronzen lantaren. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3228
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Groen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Groen
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Schuin

Productomschrijving

Urnengraf in duurzaam natuursteen, gedecoreerd met een bronzen levensboom en een bronzen lantaren.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.