Modern urnenmonument met fotoprint

De opvallende glasplaat met fotoprint kan precies vormgegeven worden zoals u dat wilt. Ons grafisch team maakt in overleg met u het design en kan u tevens adviseren over het beeld en de compositie. Dit moderne urnenmonument draagt de glasplaat met de f... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32986
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Kort graf
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto

Productomschrijving

De opvallende glasplaat met fotoprint kan precies vormgegeven worden zoals u dat wilt. Ons grafisch team maakt in overleg met u het design en kan u tevens adviseren over het beeld en de compositie. Dit moderne urnenmonument draagt de glasplaat met de fotoprint op fraaie wijze door het gekozen natuursteen. Zowel de zuilen als de dekplaat zijn gemaakt van een natuursteensoort met een mooie groene kleurtint en textuur, waarin de vlinder en het opschrift zijn gezandstraald en ingeschilderd. Extra accessoires zoals de graflantaarn en de verzonken grafvaas geven het monument extra sfeer.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen