Moderne zuil als urnenmonument

Moderne zuil als urnenmonument foto 1
Deze moderne zuil van kalksteen kan toegepast worden als urnenmonument. De zuil heeft een strakke, eenvoudige vorm, maar dankzij de warme kleur en het matte oppervlak heeft het monument een zachte uitstraling. Bovenin de zuil doorbreken drie uitgehakte... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32679
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Zuilen
Graftype Kort graf
Materiaal Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Steennaam Kalksteen
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Deze moderne zuil van kalksteen kan toegepast worden als urnenmonument. De zuil heeft een strakke, eenvoudige vorm, maar dankzij de warme kleur en het matte oppervlak heeft het monument een zachte uitstraling. Bovenin de zuil doorbreken drie uitgehakte bladeren op een fraaie manier de strakke lijn van het monument. Er is veel ruimte om gebruik te maken van grote sierlijke letters voor de teksten. Dit kunnen wij samen met u een passende invulling geven, waardoor het een echt uniek en persoonlijk monument wordt.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.