Natuurlijk gedenkteken

Natuurlijk gedenkteken met ruwe keien en beplanting op de grafbedekking. De afbeelding van de reiger is prachtig versmolten in glas. De siergrassen achter de glasplaat benadrukken het natuurlijke karakter van dit gedenkteken.De natuur levert ons de moo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18746
Artikelnummer 15812, Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk
Dieren Dieren 3d, Reiger, Vogel
Glas Smeltglas
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Glas
Onderdeel Omranding
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Natuurlijk gedenkteken met ruwe keien en beplanting op de grafbedekking. De afbeelding van de reiger is prachtig versmolten in glas. De siergrassen achter de glasplaat benadrukken het natuurlijke karakter van dit gedenkteken.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.