Natuurlijke staande steen met blauwe glasplaat

Natuurlijke staande steen met blauwe glasplaat foto 1
Dit natuurlijk model is bestaat uit een ruwe steen van Azul Macauba met een moderne blauwe glasplaat voor de belettering. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 14145
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Kort graf
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw

Productomschrijving

Dit natuurlijk model is bestaat uit een ruwe steen van Azul Macauba met een moderne blauwe glasplaat voor de belettering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.