Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Natuurlijke staande steen met blauwe glasplaat

Natuurlijke staande steen met blauwe glasplaat foto 1
Dit natuurlijk model is bestaat uit een ruwe steen van Azul Macauba met een moderne blauwe glasplaat voor de belettering. Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 14145
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Exclusief, Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kort graf, Natuurlijk, Natuursteen, Ruwe steen, Ruwe steen
Graftype Kort graf, Natuurlijk
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Dit natuurlijk model is bestaat uit een ruwe steen van Azul Macauba met een moderne blauwe glasplaat voor de belettering.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.