Natuurstenen zuil

Natuurstenen zuil foto 1
Sierlijke natuurstenen zuil waarbij aan de bovenzijde een sierlijke bloemvorm is uitgehakt. Op de zuil is ruimte voor gezandstraalde of bronzen belettering.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonume... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3151
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Urnmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Sierlijke natuurstenen zuil waarbij aan de bovenzijde een sierlijke bloemvorm is uitgehakt. Op de zuil is ruimte voor gezandstraalde of bronzen belettering.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.