Natuurstenen zuil

Natuurstenen zuil foto 1
Sierlijke natuurstenen zuil waarbij aan de bovenzijde een sierlijke bloemvorm is uitgehakt. Op de zuil is ruimte voor gezandstraalde of bronzen belettering.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonume... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3151
Collectie Kunstenaars, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Sierlijke natuurstenen zuil waarbij aan de bovenzijde een sierlijke bloemvorm is uitgehakt. Op de zuil is ruimte voor gezandstraalde of bronzen belettering.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen