Grafmonument met brons

Grafmonument met brons foto 1
Grafmonument met bronzen boom. Het natuursteen heeft een geslepen oppervlak waardoor het geheel een rustieke uitstraling krijgt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuz... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19848
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Brons, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Natuursteen, Staande steen zonder vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Boom
Natuursteen kleuren Grijs
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Urnmonumenten
Symboliek Boom
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem/blad/boom, Zuilen

Productomschrijving

Grafmonument met bronzen boom. Het natuursteen heeft een geslepen oppervlak waardoor het geheel een rustieke uitstraling krijgt.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.