Roze glazen urnmonument

Het roze glazen urnmonument, ontworpen voor een meisje, is speels en zacht van karakter. Zo zijn er kleine roze vlinders van glas op letterplaat aangebracht en boven het liggende gedeelte ook twee vlinders van RVS. Het zachte karakter krijgt het monum... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32635
Artikelnummer 14208
Bewerking Emailleren
Collectie Jong en eigentijds
Graftype Kort graf
Kinderlijk Vlinder
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten, Urnmonumenten

Productomschrijving

Het roze glazen urnmonument, ontworpen voor een meisje, is speels en zacht van karakter. Zo zijn er kleine roze vlinders van glas op letterplaat aangebracht en boven het liggende gedeelte ook twee vlinders van RVS. Het zachte karakter krijgt het monument door de ronde roze glazen omranding en de matte afwerking van de staande glasplaat. Op deze glasplaat is met vriendelijke letters de tekst geplaatst. De roze glazen omranding bevat ook tekst in dezelfde witte letters. Het monument is zo gemaakt dat de glazen delen zeer lange tijd mooi van kleur blijven en de tekst lang goed blijft.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.