Schets kort graf met RVS band

Schets kort graf met RVS band foto 1
Een exclusief urnengraf van natuursteen met enkele ruwe elementen: Een fraaie combinatie.

Het monument is van natuursteen gemaakt. Het liggende gedeelte is aan de zijkanten, bovenzijde en achterzijde gepolijst en recht afgewerkt, maar de s... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 7041
Collectie Exclusief, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Natuursteen, RVS
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een exclusief urnengraf van natuursteen met enkele ruwe elementen: Een fraaie combinatie.

Het monument is van natuursteen gemaakt. Het liggende gedeelte is aan de zijkanten, bovenzijde en achterzijde gepolijst en recht afgewerkt, maar de steen vult niet de gehele zerk op. Deze stopt halverwege met een ruwe rand aan de voorzijde. Op de liggende steen, is een staande steen aangebracht, welke in het midden is gebroken. De twee helften neigen iets uit elkaar te gaan, maar worden met elkaar verbonden door de sierlijke RVS band. Op deze band is door middel van watersnijden de naam uitgespaard. Vervolgens zijn op de linker- en rechterhelft respectievelijk de geboorte- en overlijdensdatum aangebracht. Het monument is zo ontworpen dat naasten eventueel zelf beplanting voor en achter het monument kunnen aanbrengen.

Een hoogwaardig gepolijst kort graf met enkele ruwe zijden. Dit geeft het urnenmonument twee gezichten. Enerzijds laat het monument de sierlijke en mooie kant zien, anderzijds toont het monument de ruwere kant van het leven.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.