Urnengraf

Dit zeer persoonlijke urnengraf is gemaakt voor een muzikant. Het glas bij de saxofoon is transparant waardoor u de blauwe glasparels te zien krijgt. De punten van het glas zijn alle vier ligt gebogen waardoor er veel "beweging" in het urnenmonument zi... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22166
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Grafzerken
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Dit zeer persoonlijke urnengraf is gemaakt voor een muzikant. Het glas bij de saxofoon is transparant waardoor u de blauwe glasparels te zien krijgt. De punten van het glas zijn alle vier ligt gebogen waardoor er veel "beweging" in het urnenmonument zit.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.