Urnengraf in graniet

Een urnengrafmonument in gezoet graniet. De belettering is gezandstraald en ingeschilderd. Het verheven kruis verleent het monument een krachtige symboliek. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1479
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Antraciet, Blauw, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Blauw, Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een urnengrafmonument in gezoet graniet. De belettering is gezandstraald en ingeschilderd. Het verheven kruis verleent het monument een krachtige symboliek.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen