Urnengraf met boot

Dit urnengraf is samengesteld uit een unieke combinatie van marmer en glas. Het glas verbindt de elementen en symboliseert liefde en verbondenheid.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1316
Collectie Exclusief, Glas, Lichte grafstenen, Natuursteen
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Bogen, Halfronde bovenkant, Schuin

Productomschrijving

Dit urnengraf is samengesteld uit een unieke combinatie van marmer en glas. Het glas verbindt de elementen en symboliseert liefde en verbondenheid.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.